Ara.cat - Mèdia

  • 'Torres en la cocina' desapareixerà de la graella de La 1 d’aquí tres mesos. Els xefs Sergio i Javier Torres han anunciat a través d’un comunicat que, després de tres anys proposant receptes als espectadors, ha arribat el moment de “fer una pausa” que els permeti centrar-se en els seus “projectes fora del món de la televisió”. (II) Tras un año de vértigo, donde hemos lanzado el restaurante “ALAS” en el Aeropuerto de Barcelona y nuestro proyecto más ambicioso y personal “COCINA HERMANOS TORRES”; con el que ya hemos conseguido dos estrellas Michelin, sentimos que es momento de hacer una pausa.

  • Llucià Ferrer i Anna Bertran seran els encarregats de conduir, el 31 de desembre, el sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que s'emetrà en directe des dels estudis de TV3 a Sant Joan Despí. El programa, que començarà a les 12 h i durarà 55 minuts, també comptarà amb la participació de la cantant i actriu Aida Oset, que hi interpretarà diverses peces musicals.

  • Jaume Roures i Tatxo Benet, dos dels socis fundadors de Mediapro, rebran aquest divendres el premi Muriel Casals de comunicació, que atorga Òmnium Cultural. El jurat del guardó destaca "la qualitat periodística dels seus projectes empresarials" i "la voluntat d'aprofundiment democràtic" que han demostrat "amb iniciatives com ara el diari 'Público', els documentals 'Las cloacas de interior' i '20-S' i l'organització del centre internacional de premsa del referèndum de l'1 d'Octubre".