Ara.cat - Mèdia

  • Amazon Prime Video estrena aquest divendres 'The last tycoon', una sèrie basada en la novel·la inacabada de F. Scott Fitzgerald, publicada el 1941, i ambientada a Hollywood durant els anys 30. Matt Bomer hi fa el paper de Monroe Stahr, un jove productor amb un talent i un magnetisme innats que treballa per a una gran empresa del cinema i que no té manies a l’hora de destinar recursos en els projectes en què confia, cosa que provoca enfrontaments constants amb el seu cap, Pat Bradey (Kelsey Grammer), molt més conservador.

  • El mercat de la televisió de pagament a Espanya tindrà un nou competidor a partir d'aquesta tardor. El conseller delegat de Sky, Jeremy Darroch, va anunciar aquest dijous que la plataforma britànica llançarà a l'Estat un nou servei de televisió per internet "senzill i assequible" abans que s'acabi del 2017. La seva intenció és plantejar una oferta que pugui ser atractiva per als 12 milions de llars espanyoles que encara no estan subscrites a cap plataforma de televisió de pagament.

  • 'Preguntes freqüents' és el títol del nou programa que prepara Ricard Ustrell per a TV3. El presentador d''El suplement' de Catalunya Ràdio –el magazín dels caps de setmana– farà així el salt a la televisió pública tot i que, segons ha confirmat l'ARA, perquè aquest nou espai tiri endavant la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha de rebre la confirmació d'una partida extraordinària d'uns 3 milions d'euros que està negociant amb el Govern i que s'espera que arribi la setmana que ve.