Ara.cat - Mèdia

  • L’interior d’un cotxe es converteix en un plató mòbil on personatges públics revelen la seva cara més personal. A Al cotxe, que s’estrena avui a TV3, el periodista Eloi Vila serà, per una estona, el xòfer personal d’actors, periodistes, esportistes i presentadors que hagin participat durant la setmana en algun dels espais de la televisió pública. En cada entrega, que durarà uns cinquanta minuts i s’emetrà abans del Telenotícies vespre del diumenge, els espectadors podran veure entrevistes a quatre personatges diferents, cadascun d’un àmbit diferent.

  • La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) es compromet a "continuar, ferma, amb la missió d'oferir a tots els ciutadans de Catalunya, en compliment del mandat del Parlament, un servei públic de qualitat, compromès amb els principis ètics i democràtics, i amb el pluralisme". És la resposta de l'ens públic a "l'anunci d'intervenció per part del govern d'Espanya".

  • Rebuig generalitzat des del món del periodisme a la intenció del govern espanyol d'intervenir els mitjans públics catalans a través de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola. Després que aquest dissabte al matí el president espanyol, Mariano Rajoy, hagi anunciat els plans de l'executiu, s'han multiplicat els missatges de repulsa per part dels professionals de TV3, Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies (ACN), i també d'altres mitjans de comunicació i associacions professionals del sector.