Ara.cat - Mèdia

  • El timó del transatlàntic New York Times canvia de mans. I ho fa per sisena vegada seguint la línia dinàstica d’una mateixa família. Arthur Gregg Sulzberger, de 37 anys, comandarà l’emblemàtic diari a partir de l’1 de gener, tal com va anunciar el seu pare, Arthur Ochs Sulzberger Jr. (que mantindrà el càrrec de president). Al nou editor -que tothom anomena per les inicials, A.

  • El director de TV3, Vicent Sanchis, serà dissabte a Brussel·les per tancar la ronda d'entrevistes electorals amb Carles Puigdemont. D'aquesta manera, el cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions del 21 de desembre podrà participar al programa i ho farà de manera presencial, tot i que no al mateix plató des d'on s'han emès la resta d'entrevistes d'aquest cicle, que es va iniciar diumenge.

  • El grup Zeta va aprovar aquest dijous l'ERO que suposarà l'acomiadament de 29 treballadors del diari 'Sport', la capçalera esportiva del grup. Inicialment l'empresa preveia 35 baixes, que finalment es van rebaixar a 29 d'un total de 83 empleats, la qual cosa suposa reduir la plantilla del rotatiu en un 35%. A canvi d'aquesta reducció en el nombre d'acomiadaments l'empresa rebaixarà els salaris un 8% a tota la plantilla.