Ara.cat - Mèdia

  • El símbol #, utilitzat per identificar paraules clau, celebra els seus 10 primers anys a Twitter. Per celebrar l'efemèride, la xarxa social ha posat en marxa la iniciativa #hashtag10, que compta amb una emoticona personalitzada, i ha compartit un resum de les etiquetes amb més èxit a Espanya durant aquests 10 anys, entre les quals destaquen #15M o #RefugiadosBienvenidos.

  • Les sèries també tenen el seu espai als festivals de cinema. 'La zona', sèrie original de Movistar+, s'estrenarà en exclusiva al Festival de Sitges, que se celebrarà del 5 al 15 d'octubre, segons ha anunciat la plataforma. Els assistents al festival, que enguany celebra el seu 50è aniversari, tindran l'oportunitat de veure el capítol pilot.  La ficció, que consta d'una primera temporada de 10 episodis, estarà disponible a Movistar+ a partir del 27 d'octubre.

  • Nova portada polèmica de 'Charlie Hebdo'. La revista satírica francesa, que el gener del 2015 va ser víctima d'un atemptat jihadista, converteix l'atac de dijous passat a la Rambla de Barcelona en el tema de portada del seu número d'aquesta setmana. A la primera pàgina de la publicació s'hi veu el dibuix de dues persones mortes sobre bassals de sang, després que una furgoneta blanca els acabi d'atropellar.