Ara.cat - Mèdia

  • Les vides del clan Pfefferman van canviar inesperadament quan van descobrir que el pare, un professor jubilat de 60 anys, era una dona transsexual. Aquesta és la trama de la sèrie 'Transparent', una història que va servir d’exemple a Sandra Fernández per explicar als seus pares que se sentia una dona atrapada en el cos d’un home. Però el que van saber acceptar a la ficció, a la realitat no ho van entendre.

  • RTVE anunciava la setmana passada que havia arribat a un acord amb Mediapro per compartir l'emissió en obert del partit més destacat de cada jornada de la Copa del Rei d'aquesta temporada. L'aliança no implicava que el partit es veiés necessàriament per La 1, tal com ha demostrat RTVE avui amb l'anunci que el primer enfrontament, que emparella la Cultural Lleonesa i el Barça, es veurà per Teledeporte el dimecres 31 d'octubre a les 21.

  • La filial europea de la cadena nord-americana HBO començarà a rodar a principis de l'any que ve 'Patria', l'adaptació de la novel·la de Fernando Aramburu sobre dues famílies basques afectades de manera molt directa, durant tres dècades, per les conseqüències del terrorisme d'ETA. Segons ha informat aquest dilluns la cadena, la sèrie constarà de vuit capítols d'una hora que veuran la llum al llarg del 2020.