Notícies

Ara.cat - Mèdia

  • Facebook serà la porta d'entrada a la lliga de futbol espanyola per a milions de ciutadans asiàtics, que a través de la xarxa social podran seguir tots els partits de les pròximes tres temporades d'aquesta competició de manera gratuïta. Segons publica 'El Mundo', l'Índia, l'Afganistan, Bangladesh, Bhutan, el Nepal, les Maldives, Sri Lanka i el Pakistan són els països en què es podrà seguir la competició futbolística, que pretén fer-se un lloc en el subcontinent indi, on després del criquet i de la Premier League és la competició que més entusiasme desperta.

  • Mediaset i Telecinco tenen la mà trencada a l’hora de fer 'talent shows' musicals –com han demostrat amb les edicions de 'La Voz'– però mai se n’han acabat de sortir amb els culinaris. Per intentar seduir aquest segment d’espectadors, Telecinco ha anunciat que prepara l’adaptació de 'The great British bake off', un dels formats més populars del Regne Unit.

  • La sèrie 'Riverdale', que adapta les aventures del còmic 'Archie', es va alçar aquest diumenge com la ficció preferida dels adolescents als Teen Choice Awards, uns guardons en què el públic d'entre 13 i 19 anys escull els actors i actrius, les pel·lícules, les sèries i els grups de música més destacats de l’any. Enguany la sèrie de The CW, que aquí es pot veure a Movistar+, es va endur un total de 9 premis, entre ells el de millor sèrie dramàtica, millor actor (Cole Sprouse) i millor actriu (Lili Reinhart).