Ara.cat - Mèdia

  • Les tensions a la cúpula del grup Planeta continuen provocant moviments. La junta general d'accionistes del grup de comunicació Atresmedia, controlat per Planeta, té previst apartar del consell d'administració de la matriu d'Antena 3 i La Sexta José Manuel Lara García. Segons avança aquest dissabte el diari 'Expansión', un dels punts de l'ordre del dia de la junta d'accionistes d'Atresmedia, que se celebrarà el 18 d'abril, és la destitució de Lara García com a conseller.

  • Des del moment en què es va saber la desaparició de Gabriel Cruz, les xarxes socials es van bolcar en el cas. Primer, compartint les publicacions que demanaven que s’informés la policia sobre qualsevol detall que es tingués sobre els fets i, després, un cop conegut el desenllaç, convertint-se en l’escenari d’un gran dol col·lectiu. Amb el hashtag #hastasiemprepececito, entre d’altres, els usuaris van publicar textos de condol i imatges de peixos, el símbol amb què s’identificava el nen.

  • “En contextos determinats l’ètica i els principis han d’estar per damunt dels interessos”. Ho deia dimecres, al programa de La1 'Desaparecidos', Patricia Ramírez, la mare del Gabriel, el nen de Níjar que havia desaparegut el 27 de febrer i que va ser trobat mort diumenge passat. En aquella conversa, ella i el pare del nen, Ángel Cruz, van agrair als mitjans de comunicació la difusió que havien fet del seu cas durant els dies en què van estar buscant el fill, però van lamentar que en alguns moments la cobertura informativa hagués “interferit en la investigació” i que s’haguessin publicat “mentides” que els han “fet mal”.