L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • Movistar Series estrena aquesta matinada, simultàniament amb el debut als Estats Units, la tercera temporada de Ballers, que a partir de demà estarà disponible també a la HBO i que Movistar+ tornarà a emetre la nit de dilluns a dimarts, a les 00.30 hores. La sèrie, que té entre els seus productors executius l’actor Mark Wahlberg, es fixa en un grup de jugadors de futbol americà, alguns en actiu i altres ja retirats, entre els quals hi ha Spencer Strasmore (Dwayne Johnson), que anys enrere va ser una superestrella d’aquest esport i que ara s’ha reconvertit en representant de jugadors.

  • L'actor nord-americà John Heard va morir aquest divendres a la nit, amb 72 anys, en un hotel de Califòrnia, per raons que encara no se saben, segons ha avançat el portal 'TMZ'. Heard tenia una llarga trajectòria en el món del cinema, on havia interpretat papers com el pare del Kevin (Macaulay Culkin) a 'Sol a casa'. També havia treballat a la televisió, amb personatges secundaris en sèries com 'Los Soprano', 'Prison break' i 'Miami Vice'.

  • Torna el debat sobre l’anomenada neutralitat de xarxa. La posició políticament correcta sosté que les operadores de telecomunicacions no han de discriminar les prestacions dels seus serveis segons el tipus de contingut que transporten: quan un consumidor contracta una connexió, adquireix el dret a fer-la servir com vulgui. En canvi, els gestors de les infraestructures reclamen el dret a gestionar-les de manera eficient.