L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) es compromet a "continuar, ferma, amb la missió d'oferir a tots els ciutadans de Catalunya, en compliment del mandat del Parlament, un servei públic de qualitat, compromès amb els principis ètics i democràtics, i amb el pluralisme". És la resposta de l'ens públic a "l'anunci d'intervenció per part del govern d'Espanya".

  • Rebuig generalitzat des del món del periodisme a la intenció del govern espanyol d'intervenir els mitjans públics catalans a través de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola. Després que aquest dissabte al matí el president espanyol, Mariano Rajoy, hagi anunciat els plans de l'executiu, s'han multiplicat els missatges de repulsa per part dels professionals de TV3, Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies (ACN), i també d'altres mitjans de comunicació i associacions professionals del sector.

  • Diversos membres de l'equip del programa de TV3 'Preguntes freqüents' han lamentat a través de Twitter que els líders de diverses formacions polítiques hagin declinat la seva invitació a participar en l'edició d'aquest dissabte del programa, que lògicament se centrarà en les conseqüències de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució que ha anunciat aquest matí el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.