AVÍS IMPORTANT!!

  • Us informem que la Universitat de Barcelona té previst obrir les convocatòries de mobilitat internacional d'estudiants (Erasmus i convenis específics) a partir del mes de gener, un cop la Comissió Europea hagi aprovat formalment el nou "Programa Erasmus +" (2014-2020).

Ara.cat - Mèdia

  • Un vídeo de la sèrie d'animació 'Història de Catalunya', emesa per TV3 durant la temporada 1988-1989, ha sigut objecte d'una denúncia d'adoctrinament, de la qual es va fer ressò Antena 3 aquest dimarts als seus informatius. .@A3Noticias fent periodisme-merda per a criminalitzar l'escola valenciana. pic.twitter.com/QT3svpxdCT — Talp Eudald (@TalpEudald) 22 de novembre de 2017 Segons la cadena, un grup de pares d'una escola del municipi valencià d'Alfafar han denunciat que un dels capítols de la sèrie, dedicat a la conquesta de València per part del rei Jaume I, va ser projectat a la classe de sisè de primària coincidint amb la celebració del Nou d'Octubre, la Diada Nacional del País Valencià, que commemora, precisament, l'entrada de Jaume I a València.

  • L'actor i cantant David Cassidy, que va ser una icona juvenil dels anys 70, ha mort aquesta matinada a l'edat de 67 anys, després que la setmana passada fos hospitalitzat a Florida. L'actor havia confessat a principis d'aquest any que patia demència.  Cassidy es va fer popular a la dècada dels 70 per participar a la sèrie 'Mamá y sus increíbles hijos', que a Espanya es va poder veure a TVE.

  • La periodista Aina Vives serà la nova directora de l’ARA Balears en substitució de Ferran Aguiló, que durant els últims dos anys ha estat al capdavant del diari i a qui l’empresa ha agraït la seva dedicació per consolidar el projecte com la publicació en català de referència a les Illes. El relleu en la direcció del diari, que es farà efectiu en els pròxims dies, es va anunciar ahir a tota la plantilla de la capçalera.