Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

Ara.cat - Mèdia

  • La secció sindical de Comissions Obreres a Radiotelevisió Espanyola Catalunya considera que el director de TVE, Eladio Jareño, i el de RTVE a Catalunya, Carles González, "no són dignes dels càrrecs que ocupen". Ho ha denunciat en un comunicat en què critiquen la "manipulació" que la televisió pública va fer durant la cobertura del minut de silenci que es va guardar divendres a la plaça Catalunya de Barcelona amb motiu dels atemptats del dia abans.

  • El programa de Catalunya Ràdio 'El suplement', que el 2 de setembre estrena la nova temporada regular, gravarà un videoclip per acompanyar la nova sintonia que utilitzarà durant aquest curs, titulada 'La cançó del suplement'. El vídeo s'enregistrarà dimecres, 23 d'agost, a les 18.00 a la plaça de Cal Baldiró de Matadepera, i el programa ha convidat a participar-hi tots els oients que s'hi vulguin sumar.

  • Movistar Series estrena dilluns a la matinada (4.30), simultàniament al debut a través de Showtime als Estats Units, la segona temporada de la sèrie Dice, una ficció autoparòdica en què l’humorista Andrew Dice Clay (Vinyl, Blue Jasmine) interpreta una versió exagerada d’ell mateix. El protagonista és una vella glòria dels escenaris que havia aconseguit triomfar a Las Vegas però que, 25 anys després, ha quedat completament oblidat.