L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Ara.cat - Mèdia

  • El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) "està analitzant d'ofici l’emissió d’imatges de menors víctimes dels atemptats" de Barcelona i de Cambrils, i adverteix que "actuarà" si detecta "incompliments de la normativa". Ho ha anunciat l'organisme aquest divendres al migdia, a través de Twitter.  .@Consell_Audio està analitzant d’ofici l’emissió d’imatges de menors víctimes dels atemptats #Barcelona i #Cambrils — CAC (@Consell_Audio) 18 d’agost de 2017 Un cop fet l’informe sobre els atemptats, @Consell_Audio actuarà en cas de detectar incompliments de la normativa — CAC (@Consell_Audio) 18 d’agost de 2017 Dijous a la tarda, dues hores després de l'atemptat de la Rambla, el CAC va emetre un comunicat en què recordava als mitjans de comunicació les 'Recomanacions sobre la cobertura informativa d’actes terroristes', elaborades conjuntament pel Consell i el Col·legi de Periodistes.

  • Els especials que TV3 va oferir aquest dijous van ser l'opció preferida pels espectadors catalans per informar-se sobre l'atemptat a la Rambla de Barcelona. Amb 779.000 espectadors i una quota de pantalla del 36,9% -incloent-hi les persones que ho van veure pel canal 3/24-, el 'Telenotícies vespre' va obtenir el tercer resultat més alt de la temporada i va encapçalar el rànquing d'audiència del dia.

  • La unió fa la força, diu la frase popular. Seguint aquesta premissa, Netflix ha decidit fer un còctel de superpoders ajuntant en una única sèrie els quatre justiciers -Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist- que ja comptaven amb una ficció pròpia a la plataforma. Amb 'The defenders', que s’estrena aquest divendres, el servei de streaming s’aventura amb un crossover que explica l’associació del seu pòquer de superherois Marvel per salvar Nova York d’una secta que amenaça de destruir la ciutat.