via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • La periodista Aina Vives serà la nova directora de l’ARA Balears en substitució de Ferran Aguiló, que durant els últims dos anys ha estat al capdavant del diari i a qui l’empresa ha agraït la seva dedicació per consolidar el projecte com la publicació en català de referència a les Illes. El relleu en la direcció del diari, que es farà efectiu en els pròxims dies, es va anunciar ahir a tota la plantilla de la capçalera.

  • Després de demostrar, des del 33, que es pot parlar d’òpera des de la plaça Catalunya envoltat de passavolants o des de la sala Bagdad durant un espectacle eròtic (i, sobretot, que se’n pot parlar vestit amb texans), Ramon Gener eixampla ara els seus horitzons i es disposa a parlar d’art en totes les seves formes. Ho farà mantenint l’estil trencador i el to apassionat, però des d’un altaveu més potent: el prime time de TV3.

  • Ana Pastor, presentadora dels programes 'El objetivo' i '¿Dónde estabas entonces?', de La Sexta, ha decidit presentar una querella pels insults i amenaces contra ella proferits en un xat de la policia municipal de Madrid, tal com va explicar Eldiario.es. VÍDEO | @_anapastor_ se querellará por los insultos y amenazas en el chat de Whatsapp de los policías municipales de Madrid https://t.