Recursos per a l’Aprenentatge

Facilitem a tots els nostres estudiants les eines necessàries per al desenvolupament de l’ensenyament. És per això que des del primer dia de classe tenen a la seva disposició una sèrie de material que l’acompanyarà durant la seva trajectòria acadèmica a l’Escola.

Windows Surface Pro 

Cessió gratuïta d’un dispositiu modern, amb les millors prestacions del mercat, per donar suport a l’alumnat de l’Escola.

Llicències de programari professional

Un cop l’alumnat s’endinsa dins del món laboral, comença a fa servir uns softwares concrets. És per això que l’Escola cedeix a l’alumnat llicències completes amb les aplicacions més utilitzades.

Reprografia

L’Escola posa a disposició de l’alumnat un servei de reprografia a la seu principal i al CRAI. Cada any, juntament amb la carpeta i l’agenda, regalem 100 còpies que es poden fer servir en qualsevol moment.

Compte de correu corporatiu

Des del primer dia, i fins que l’alumnat acaba els estudis, l’Escola cedeix un compte complet a Google Apps for Education amb emmagatzematge il·limitat. Totes les comunicacions oficials es faran mitjançant aquest canal.

Translate »